دانلود آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی – خرید آنلاین و دریافت

بیننده گرامی سلام.به وب ما خوش آمدید

با سلام حضور مشتریان گرامی.شما به صفحه اختصاصی آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید.

پیشگفتار
آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته‏بندی كه بوسیله كمیسیون فنی خشكبار تهیه و تدوین شده و در كمیسیون نهائی خشكبار مورد تأیید قرار گرفته و در سی‏ودومین جلسه كمیته ملی صنایع غذائی و بسته‏بندی مورخ 6279 تصویب و به استناد ماده یك ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان

ادامه مطلب

شما میتوانید دیدگاهی بگذارید، یا بازخوردی از سایتتان.

دیدگاهی بگذارید

برای ارسال دیدگاه، شما بایستی وارد شوید .